Tilmeld dig Hvide Sande
Gospelfestival 2024 her.

Deltagergebyret er 525 Kr.

Du kan bestille bespisningen for 275kr.
Bespisningen indeholder frokost lørdag og søndag, samt aftensmad lørdag.

Det er desværre ikke muligt at overnatte i soverum i år men det vil indenfor kort tid være muligt at leje billige værelser på siden for Hvide Sande Hotel.

Der serveres ikke morgenmad på hotellet (kun morgenmadskasser til de som bestiller værelser),derfor kan dette stadig bestilles ved tilmeldingen (50kr. per dag).

Husk at pladserne tildeles efter “først til mølle princippet”. Da der er begrænsede antal pladser opfordrer vi til hurtigt tilmelding.

Din tilmelding er først gældende når indbetalingen er registreret. Betalingen skal ske umiddelbart efter tilmeldingen.

BEMÆRK:

Afbud skal ske senest 8 dage inden festivalens afvikling, og skriftligt til arrangørerne. Deltagergebyret refunderes ved afbud (dog ikke ved afbud senere end 8 dage før afholdelsen), dog beregnes et administrationsgebyr på kr. 100.

Penge for bespisningen refunderes ikke efter den 17. februar.

Der må ikke medbringes mad til frokost og aftensmad uden forudgående aftale med arrangørerne.

Er du diabetiker, vegetar eller andet der vedrører kosten, bedes dette bemærkes i meddelelsesfeltet ved tilmeldingen, og vi vil forsøge at tage hensyn hertil (så vidt dette er muligt).

Ved din tilmelding giver du tilladelse til at der tages billeder i løbet af weekenden, disse offentliggøres på hjemmesiden og på Hvide Sande Gospelfestivals Facebookside .

Betaling  af tilmeldingsgebyr, + evt. tilvalg foretaget i tilmeldingsformularen, indbetales på konto nr: 7670-2774755 Ringkøbing Landbobank.

Husk at oplyse navn og adresse ved indbetaling.